השפעת העצם על טעם הבשר
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
חדי העין יבחינו שמדובר בפיקנייה ולא בסינטה, אבל מה לא עושים כדי לגרום לכם לעצור רגע ולנסות להבין מה לא בסדר בתמונה, בפנים תוכלו למצוא כם מה שרציתם לדעת על סינטה
חטיף בשר מיובש שמגיע אלינו בארצות הברית ומופיעה בשמות וגרסאות שונים באירופה אפריקה ואסיה, במסמך החשוב צירפתי את כל מה שחשוב לדעת על המוצר הזה.
תרשו לנחתום להעיד על עיסתו, זה אחד הסיגרים היותר טעימים שעשיתי מעודי, בישול הצלעות בחום נמוך מונע מהנוזלים לצאת וכך שומר על רכות
הכבד ידוע כמוצר יקר, רבים לא יודעים מה הופך אותו לכזה, מעניין לדעת, כשמקבלים קילו כבד הוא מצריך ניקוי יסודי, חיתוך כיס המרה שלפעמים
רוב חלקי הבקר מתאימים לבישול ארוך, גם הפילה מדומה נכנס לקטגוריה הזאת, במתכון הבא אני רוצה להימנע מבישול ארוך מכמה סיבות, ראשון –
תעיפו רגע מבט למתכון, כמה חומרים יש, הביטו למטה יותר ובידקו מה הם הוראות ההכנה, המתכון הזה מכיל המון מרקמים, ועל זה יקום
את המנה הזאת הגשתי לאורחים חשובים ישר לשולחן, הבאתי קרש עץ גדול, עם סכין שף, על הקרש היו מסודרים כל המרכיבים מלבד הקונפיטורה, וכך
יש מנות שקשה מאוד לצלם, לא כי המנה בעייתית אלה כי לא נשאר מה לצלם את שמגיע התמונה, הריח של הבית אחרי בישול
במקור הקיש הוא בצק מבצק פריך שמחזיק את המסה שעליו, במתכון הזה הכנסתי את הקמח לתוך העיסה דרך הכנת בלילה, התלבטתי אך לקרוא
החמצה של ירקות בצורה המסורתית לוקחת כמה ימים, בשלב ראשון מול השמש, אחר כך במקרר, לכל משפחה יש את המתכון המדוייק שהסבתא הביאה איתה
גם קציצות עוף ניתן לבשל בצורה עדינה, כזאת שלא הופכת את הקציצות לכבדות, בחרתי לבשל את הקציצות בתוך ציר בצל, שזה בעצם בצל מטוגן
על צ'אטני ושידוכו לכבד- צ'אטני הוא מרקחת מתובלת מפירות או ירקות, הצ'טאני הכי מוכר בארץ הוא הצ'אטני מנגו, מה שיוצר תחושה כאילו על המנה
הממולא הנפוץ ברוב מטבחי העדות השונות הוא הפלפל הממולא. הוא מאכל מסורתי העובר מדור לדור בכל מיני וריאציות וגם בכל מיני שמות. אותו מאכל
המנה קצת מורכבת וכוללת הרבה שלבי הכנה, אבל עם העבודה הקשה בא הסיפוק, כי התוצאה שווה את ההשקעה חומרים: לניוקי: 6 תפוחי אדמה
בשבתות קרות או בימים גשומים כשבא לכם להתחמם, כל המשפחה עם אוכל חם וטעים, תוכלו לאמץ את המתכון הבא ולהגישו בארוחה משפחתית. זמן הכנה:
יש ילדים שלא אוהבים לאכול ירקות, בטח לא בצל, ורוטב העגבניות מבחינתם הוא רסק מהול במים. במתכון הזה הרוטב מכיל מרכיבים שונים, כך שנכיר
מתכון לארוחת צהריים טעימה ומשביעה המתאימה לכל המשפחה עם טעמים נפלאים בכל ביס וביס. טעמם של הזיתים השונים המתבשלים יחד עם התפוח אדמה והעוף
תבשיל משביע ויפה, עם חומרי גלם מיוחדים יכול להפוך לכם את היום החורפי והקודר לחמים ונעים . אז תתפנקו לכם עם צלחת כזאת לארוחת
יש הרבה מתכוני חזה בקר, חזה בקר מבושל, חזה בקר בתנור. זה מסוג המנות שכשהן מתבשלות כל הבית מתמלא ריח שאי אפשר לעמוד בפניו…
ישנם כמה וכמה מתכונים לצלי כתף, אך מתכון כזה מיוחד לא פוגשים כל יום. זהו מתכון לצלי כתף ברוטב שוקולד, זה אמנם נשמע מוזר
במתכון הזה אני עושה שימוש בבשר מס 2 , צלעות בקר, לרוב השימוש בנתח הזה כשהוא טחון פעמיים לקציצות בקר, בשונה מנתח מספר 5,
מתכון לחזה עוף וירקות כתומים: מצרכים: 1/2 דלורית 2 בטטה קולורבי קישוא גזר 1-2 חזות עוף אופן ההכנה: לחתוך בסלייסר את הירקות לפרוסות דקות.
אבא שלי לא מוותר על המרק הזה, כל שבת הוא מחכה למרק עוף של אמא שלי, ומתהנג על זה כאילו היתה זה הפעם הראשונה