קורסים מקצועיים וחוויתיים

במהלך שש השנים האחרונות אני נמצא במגע עם טבחים צעירים וגיליתי מחסום גדול שלימודי טבחות במגזר החרדי, לא היה מקום מסודר ומקצועי שטבח חרדי יכול ללמוד בו בישול, כשהגעתי לקמפוס הקולינארי בירושלים עם ההצעה הסתכלו עליה קצת מוזר אבל הבטיחו לבדוק, אחרי שנה חזרו אלי שיוצאים לדרך, ושנה אחרי זה הצלחנו להוציא קורס ראשון של פרופשינל, הקרוס המקצועי מצריך מאיתנו מחשבה לאורך כל הדרך של התאמת התוכן ושיטת הלימוד לבחורים חרדים, לפני כן הבית ספר פעל לנשים בלבד ומתברר שזה ערוץ תקשורת שונה לחלוטין, מאז כבר פתחנו לא פחות 7 קורסים מקצועיים ולמתחילים, כל הזמן אנחנו במגמת שיפור ולמידה, במקביל אני נפתחו עוד לימודים בבתי ספר נוספים בארץ עבור המגזר החרדי כדוגמת שפיז, שם אני מעביר כיום סדנאות חוויה לארגונים ומוסדות.

קורס מקצועי – פרופשינל בקמפוס הקולינארי ירושלים:

לקורס הזה מגיעים גם טבחים בקייטרינג שרוצים ללמוד את התחום בצורה מסודרת וגם טבחים מתחילים שרוצים להתמקצע, הקרוס בנוי בשלבים כאשר מהתחלה לומדים בסיס, מבנה המטבח, כלי מטבח, שיטות בישול, ירקות ומטבח קר, ולאט לאט עולים במחלקות למטבח חם, עופות דגים ובשר, מעט קונדיטוריה בסיסית ואז סוגרים עם ארוחות מלאות, הקורס מיועד להעניק לטבח ארגז כלים מלא כדי שימצא את עצמו במטבח מקצועי ותהיה לו היכולת והידע לרוץ קדימה ולרכוש עוד ועוד ידע, טבח טוב זה טבח שיודע, טבח שיודע פותח לעצמו את האופציה להתקדם ולרכוש עוד ידע חיוני, בקורס הזה אני מלמד יחד עם עוד שפים מובילים, את המחלקה מובילה שפית אורנית עובדיה עם רזומה ממבחר בתי הספר בארץ, והתלמידים מקבלים ליווי גם למקומות עבודה וגם ליווי מקצועי מלא.

קורס אומנות הבישול – חובבים , הקמפוס הקולינארי ירושלים:

הקורס מיועד עבור חובבים או אנשים שלא מבתחום ורוצים להכיר מעט המטבח, הוא לא מכשיר טבחים לעבודה במטבח אבל מעניק לתלמיד ידע והכרה במגוון סגנונות בישול, הקרוס נוגע בטעמים מעניינים ושיטות עבודה שונות, גם אותו אני מעביר יחד עם שפים נוספים כאשר בסך הכל יש לנו 10 מפגשים שבועיים.

קורס טבחות סוג 1 עבור נשים או גברים מהמגזר החרדי:

שפיז פתח תקווה הוא מקום מרתק ודוגמה של יזמות משפחתית מועילה ואידיאולוגית שמרית לובלסקי לקחה מקום שהיה מחסן לאופנועים והפכה אותו לבית ספר לבישול מאובזר ברמה הכי גבוה, במקום מעבירים סדנאות חוויה לחברות ורגונים, בסדנאות האלו תוכלו לפגוש גם אותי בין יתר השפים של המקום, במקביל הם החליטו להרים את הכפפה ופתחו לימודי טבחות סוג 1 בהפרדה עבור המגזר החרדי, הלימודים מסובסדים בחלקם או ברובם על ידי המדינה ובסיומה מקבלים תעודת טבח סוג 1, כמו כן יש במקום לימודים מטעם קרן מעגלים לעובדים במקצועות שחוקים במימון המדינה.

קורסים דיגטלים:

בקרוב אני יעלה פה לאתר קורס אינטרנטי במגוון יסודות הבישול, זה המקום בו אני יוכל להתמקד ולהסביר לעומק, כדי שלא תפספסו מומלץ לשלוח הודעה ואני יעדכן אתכם על קורסים חדשים שעולים לאתר ועוד מידע מיוחד.

הזמנת קורס