כל מה שרציתם לדעת על נתח סינטה

חדי העין יבחינו שמדובר בפיקנייה ולא בסינטה, אבל מה לא עושים כדי לגרום לכם לעצור רגע ולנסות להבין מה לא בסדר בתמונה, בפנים תוכלו למצוא כם מה שרציתם לדעת על סינטה

הבהמה מחולקת לנתחים שמיועדים לבישול ארוך ולבישול קצר, בעבר כמות הידע היתה מוגבלת והיה שילוש קדוש של אנטריקוט פילה וסינטה, כשרק אלו מיועדים לעשייה קצרה. כיום, נפתח בפנינו עולם רחב של בישול קצר, אבל עדיין סינטה מככב ואהוב. 

הסינטה הוא נתח רזה ועשיר בטעם, בצליה קצרה הוא מעדן, ואם נשאר לכם קצת, זה יהיה מאוד טעים קר גם למחרת בבוקר, חשוב לדעת כיצד לשלב אותו עם טעמים נכונים ואיך לצלות אותו בצורה נכונה.

אפשר להתייחס לזה כגוש או חתוך לפרוסות, ברצועות או קוביות, הכל לפי הייעוד שמתאימים לו.

בסרטון שלפניכם יש הסבר מפורט על סינטה, איך מתייחסים לשומן, וכיצד לגיד, איזו רמת צליה נכונה עבורו, וכמובן התייחסות על הטעמים שכיף לחבר לו, מוזמנים לצפות ולהחכים, אשמח לתגובות.

אשמח לשמוע מה חשבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.