השפעת העצם על טעם הבשר
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
דף הבית » מאמרים
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
איך הופכים להיות שפים? האם צריך תעודת של שף כדי להיות? והאם יש סט ערכים מדויק שמגדיר את תפקידו של השף
חדי העין יבחינו שמדובר בפיקנייה ולא בסינטה, אבל מה לא עושים כדי לגרום לכם לעצור רגע ולנסות להבין מה לא בסדר בתמונה, בפנים תוכלו למצוא כם מה שרציתם לדעת על סינטה
חטיף בשר מיובש שמגיע אלינו בארצות הברית ומופיעה בשמות וגרסאות שונים באירופה אפריקה ואסיה, במסמך החשוב צירפתי את כל מה שחשוב לדעת על המוצר הזה.
חזה בקר הידוע במספר נתח מספר 3 מורכב משני שרירים שונים, לאחד קוראים פלאט הוא החלק השטוח יותר ורזה, ולשני קוראים פוינט הוא החלק
האם צריכים לימודי תעודה במקצוע הטבחות, מה חשוב לבחון כשניגשים לבחור בית ספר לטבחות, ועוד על לימודי טבחות, בכתבה ראשונה אני מנסה לעשות סדר בתחום הכל כך מרתק הזה.
בשוק קיימים מגוון מכונות לבישול בוואקום אבל השיטה זהה לכל המוכנות שאינן עובדות עם תא לחץ, כלומר מכונות הוואקום הביתיות. הכי חשוב זה לדעת
אסף אמברם צלם ומומחה לצילום מזון, מעביר סדנאות צילום מזון בתאורה מלאכותית. הסטודיו של אסף אחראי לתמונות במגוון חברות מובילות ולקוחות פרטיים. בנוסף, בסטודיו
הנקניקיות האלו זוכים לפחות פופולריות, בעיקר בגלל שההכנה שלהם מורכבת מעט, אבל בהכנה נכונה מקבלים מעדן. נקנקיות אמולסיה זה השם המקצועי, השם היותר פופולרי
בנקניקיות, יותר חשוב לדעת כללי יסוד מאשר מתכונים, בהמשך אפשר לאסוף מתכונים ספציפיים של נקניקיות מסוימות כמו מרגז, בדואיות, וכו… כללי יסוד: אחוז שומן
בישול בסו-ויד ( Sous-vide): לפני שנבין מה השיטה הזו כדי לעשות הכרות עם שני המכשירים העיקריים שבהם ניתן לבשל בשיטה הזו ( כמובן שיש
לירן בלו שף ומסעדן, בוגר לימודים בבתי ספר מסביב לעולם, שף ומלווה עסקי מזון ובעלים של מסעדת המקדש שאותו פתח מחדש יחד עם אביו
שף דניאל שליט בעבר ניהל השף מקומות גדולים בהם – מסעדות הדיקסי והפילדלפיה, מועדון הקצינים של ג׳ירף, מסעדת קיוטו, רשת ריבר, רשת קפה רוטשילד.
איתי נוי הוא מגדל בקר ישראלי ממשק שבעת המעיינות, איתי מהראשונים בארץ שמגדל הכלאות שמביאות תוצאות ממש דומות לוואגיו היפני ועשה טלטלה בשוק הבשר
בחרו את הקצב שלכם – אל תתפשרו על קצב אמין וטוב, גם אם קראתם את ה"מדריך המלא לבדיקת טריות הבשר" עדיין אתם לא מומחים,
שף מאיד אודוני שברשותו נמצאת מסעדת כתית המהוללת, המזללה, ושני מסעדות כשרות חדשות במלון קרלטון, התראיין לtimeout וסיפר מה עבר עליו בסטאז' שעשה כבר
לשבת לראות סרט עם פופקורן ביתי, כשכל הבית מריח מהפופקורן, איזה כייף, אז איך מכינים פופקרון ביתי בלי כלי להכנת פום קורן במיקרוגל, כי
בקבוצת הפייסבוק של חובבי התרמומיקס בארץ התפרסם פוסט מעניין על אפשרות להכנת צבעי מאכל טבעיים בתרמומיקס, מוגש לכם באהבה. לינק להכנת צבעי מאכל טבעיים
בימים שלישי רביעי וחמישי 25-27 בנובמר 2014 מתקיימת תערוכת ישראפוד בגני התערוכה תל אביב. שעות פתיחה: שלישי רביעי בין השעות 12:00- 20:00 חמישי –
הבישול המולקולרי הוא בהגדרתו בישול עילי, זה כבר לש לשחק עם האוכל אלא לשחק עם הדמיון של בסיס חומרי הגלם, לא עוד לזכור אנטריקוט