רול טורטייה עם בלסמי דובדבנים

רול טורטייה וסלמון מעושן

מנת פתיח של רול טורטיה וסלמון מעושן עם בלסמי דובדבנים ועגבניות קונפי.

רול טורטיה:

למרוח על הטורטיה מעט רוטב פסטו, במרכז לפזר מעט בצל ירוק קצוץ פלפל צהוב קלוי בתנור, ופרוסת סלמון מעושן, מגלגלים צמוד צמוד, ומכניסים לקירור של שעתיים.

 

עגבניות קונפי

בתבנית תנור מניחים עגבניות שרי, מעט שמן זית, מלח גס פלפל, שחור גרוס, תימין, מעט מיץ לימון, 2 כפות סוכר, ומכניסים לתנור שחומם מרש על 200 מעלות, ל 10 דקות,(עד שהקליפה מתחילה להתקלף והעגבניה נשארת מעט יציבה) – מקררים.

 

לבלסמי דובדבנים

שמים בסים כוס רוטב בלסמי חצי כוס מחית דובדבנים או אוכמניות, חצי כוס מים, מרתיחים ברתיחה עדינה עד שמתאדה לחצי מכמות המקורית, מקררים.

התמונה פורסמה לראשונה בדף הפייסבוק ובקבוצת טעמים בפייסבוק

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.