גספצ'יו עגבניות- שף ישראל

צ'ורבה

הצ'ורבה יושב על קטוגריה בין מרק לבין תבשיל, אפשר לקרוא לו מרק עגבניות רומני אך שונה מזה האשכנזי מכיוון שמכיל רסק עגבניות ועישבי טיבול.

מצרכים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות קמח
  • 6 עגבניות חתוכות לקוביות
  • צרור פטרוזיליה
  • 10 כוסות מים
  • 1/2 כף רסק עגבניות
  • 1/2 כוס אורז מבושל
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • פפריקה מתוקה
  • 1 כף סוכר

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך די בחישה.

מוסיפים את השמן, 6 העגבניות החתוכות, צרור הפטרוזיליה והמים ומבשלים חצי שעה.

לאחר הבישול מוסיפים את רסק העגבניות, אבקת המרק, המלח, הפפריקה המתוקה והסוכר ולבסוף את האורז.

 

 

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.