נתח הפיקנייה הפך להיות כל כך נפוץ במטבח הביתי והמקצועי, אבל המידע עליו גם הוא הפך להיות סחיר, כל אחד נותן לו סימנים אחרים, טמפ' עשייה שונה וגישה אחרת להסתכלות על הנתח.
ומה לגבי הכשרות, גם פה ישנם אי הבנות, למה פעם זה לא היה כשר, איהפ עובר גיד הנשה, ומה זה ניקור…
התייצבנו אני והרב זכאים מרצה בכיר בהידברות ליד מנגל לוהט דיברנו על פיקנייה, יצרנו מנה מהממת והרב העשיר אותנו בידע הלכתי ומעניין על חלקים אחוריים בכלל ופיקנייה בפרט. מחכה לכם..