קינוח-ממתק-מנגו

מתכון ממתק מוס בשני צבעים

מוס מנגו ושוקולד לבן

מוס מנגו:

  • 1 מנגו גדול מתוק ובשל, מקולף
    2 כפות ג'לטין
    מעט מים.

אופן ההכנה:

מכניסים את המנגו למעבד מזון הכי חזק שיש וטוחנים עד לרסק, מסננים במסננת דקה, ממיסים את הג'לטין במים, עד שמתגבש, מחממים מעט במיקרו, ןמערבבים עם המוס, יוצקים לכלי ייעודי.

מוס שוקלד לבן פרווה:

  • 250 מל ריץ פרווה
    250 גרם שוקולד לבן מומס
    50 גר מרגרינה
    מעט תמצית פירות יער
    60 מ"ל ליקר אמרטו
    60 מ"ל פרנג'ליקו
    2 כפות ג'לטין
    מעט מים

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקלד עם המרגרינה, בקערה נפרדת מקציפים מעט את הרעץ רק עד שמסמיך מעט, מקפלים לתוך השוקולד המומס, מוסיפים את תמצית פירות יער, ואת אמרטו והפרנג'ליטו, מערבבים, מוסיפים את הגלטין אחרי שעבר המסה כמו במתכון הקודם, ויוצקים לכלי ייעודי.

מוס מנגו ושוקולד לבן

בהצלחה

תמונת הממתק הועלתה לראשונה בדף הפייסבוק שלי

 

אשמח לשמוע מה חשבת

2 מחשבות על “מתכון ממתק מוס בשני צבעים”

    1. שף ישראל

      היי הודיה, בחנויות שמתמחות במוצרי אפייה תוכלי למצוא שוקולד לבן פרווה, לא צימקאו כי זה רק מרגרינה.
      עדיף להוסיף מעט ליקר אלכהולי כדי לטשטש את טעם הפרווה.

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.