פסטה פטריות ושמנת - שף ישראל

מתכון לפסטה שמנת פטריות

מצרכים:

  • חבילת פסטה פנה או אחרת שאוהבים
  • 1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 1 קופסא פטריות פורטובלו חתוכות
  • 500 מיל שמנת לבישול
  • בצל גדול קצוץ
  • 75 גרם חמאה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה.

ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שמשקיף.

מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מתרככות. מוסיפים 2 כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים.

מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לרתיחה.

שופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה ושיהיה בתאבון

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.