לחמניות רימונים

לחמניות רימונים

מצרכים ל30 לחמניות קטנות:

  • 1/2 3 קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כוס מים
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/3 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר ומוסיפים את שאר המצרכים. לשים 10 דקות.

משמנים את הבצק בשמן זית ומכניסים למקרר למשך 12 שעות שיתפח.

לאחר התפיחה מחלקים את הבצק  ל30 כדורים. מברישים אותם בביצה ונותנים להם לתפוח לעוד 30 דקות. לאחר מכן מצמידים לכל כדור גדול כדור קטן. גוזרים את הכדורים הקטנים בצורת איקס בעזרת מספריים ומברישים בביצה.

אופים 20 דקות על חום של 180 מעלות.

התמונה פורסמה לראושנה בדף הפייסבוק

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.