זוקיני במילוי גבינות 

את המנה הזאת הייתי מגיש כמנת פתיח, אפשר בליווי של רוטב עדין, נשנושי זוקיני מלאים בטעמים, חשוב להקפיד במתכון על גבינת עיזים, אם אין פרומעז יש כל מיני חברות אחרות שמייצרות את המוצר הזה תחת שמות שונים, מה שחשוב זה גבינת עיזים קשה עם טעמים חזקים שיביאו את ההפתעה בביס הראשון. 

 

חומרים:

  • 2 זוקיני פרוסים עם מקלף לאורך לפרוסות דקות וארוכות
  • 2 כפות שמן זית 

תערובת גבינות:

  • חצי חבילת גבינה בולגרית 
  • גליל גבינת פרומעז 
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית פפריקה
  • מעט מלח לפי הטעם (הגבינות מלוחות לכן יש לטעות לפני הוספת מלח למתכון)
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי בצל קצוץ דק דק
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

  • מערבבים את תערובת הגבינות, טועמים ומתקנים תיבול, מכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מחממים מחבת פסים, מורחים את הזוקיני בשמן זית, וצולים אותו על מחבת עד שמשחים מעט.
  • מצננים מעט את הזוקיני, ומגלגלים את הגבינות בתוכו.
  • הגשה – מגישים עם ירקות חתוכים טריים.

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.