מתכון דפי אורז ממולאים

דפי אורז ממולאים בדלעת ערמונים ופטריות

הסינים ידועים כאנשים יותר בריאים מהרבה אוכלוסיות מסביב העולם, אחת הסיבות היא שהאוכל שלהם הוא קליל מאוד, דפי אורז זה אחד הדוגמאות הטובות.

דפי אורז עשויים בקמח אורז לבן, קצח טפיוקה מלח ומים, הדפים מגיעים יבשים וארוזים בשביל להפוך את הדף לשמיש , משרים אותו במים רגילים/קרים, ממלאים בכל מילוי שעולה על דעתכם, וזה מוכן לאכילה.

לשדרוג הטעם אפשר לצרוב את הדף בברנר, או אפילו לטגן מעט במחבת.

מתכון דפי אורז ממולאים .

מוצרים :

מתכון :

מקפיצים במחבת עם מעט שמן זית את הדלעת בערך כ 5דקות עד שמעט מתרכך , מוסיפים את הפטריות ממשיכים להקפיץ, מתבלים , טועמים ומורידים מהאש, מצננים לטמפ' חדר .

משרים את גפי האורז במים, מוצאים למגבת סופגים מעט את המים, מניחים את המילוי באמצע מקפלים שוליים, ומגלגלים.

צורבים קלות על מחבת משומנת ומגישים .

על הדרך קבלו גם המלצה לסלט חמוד.

מלפפון טרי, מיקס שומשום, אפונה קרנצית, גרעיני חמנייה, מלח גס, שמן שומשום, שמן זית, חומץ אורז, רוטב סויה, לערבב ולהגיש.

אשמח לשמוע מה חשבת

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.