אין ספר שיונתן רושפלד הוא שף יוצר ומוכשר, אך ציבור שומרי הכשות לא יכל ליהנות מזה, עד אותו יום שהשפים גילו קהל גדול שמעריך אוכל איכותי, ומוכן לשלם עליו, שאין לו מהנה, והתחילו לפתוח מסעדות שף כשרות, לרוב זה נמצא בתוך בתי מלון, כך מהבחינה העסקית יוצא משתלם.
השפים בירושלים כבר גילו את זה מזמן ופתחו בירושלים מסעדות שף כשרות, עכשיו הגיע תורם של השפים התל אביבים להיכנס לסצנה הירושלמית הכשרה, ולנסות להצליח שם, מעניין מה יילד יום…..
ציטוט מהכתבה – "המסעדה החדשה והמסקרנת תמוקם בתוך מלון בבעלות קבוצת האחים נקש בכיכר ציון במרכז העיר" לכתבה המלאה וואלה .