מצרכים:
- 400 גרם שוקולד מריר
- 1/4 1 כוסות שמנת מתוקה או שמנת צמחית
- 30 גרם חמאה מומסת או מרגרינה מומסת
- 4 ביצים
- 4 חלמונים
- 2 כפות סוכר
- 1/3 כוס קמח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
ממיסים את השוקולד, החמאה והשמנת ביחד במיקרו או בסיר קטן בתוך סיר עם מים על האש.
בקערה מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר
מנפים פנימה את הקמח ומערבבים בצורת קיפול.
בסוף מוסיפים את השוקולד וממשיכים לקפל.
משמנים תבניות קטנות, שופכים אליהן מהמסה ולא עד הסוף אלא עד 3/4 גובה ומכניסים ל8 דקות בלבד. (צריך להזהר עם הזמן כדי שלא יהפכו לעוגות קטנות). התוצר הסופי הוא שהצדדים יהיו אפויים והאמצע יישאר פחות אפוי.
מתכון קל ומתוק. שיהיה בתיאבון!