מוס מנגו ושוקולד לבן
מוס מנגו:
- 1 מנגו גדול מתוק ובשל, מקולף
2 כפות ג'לטין
מעט מים.
אופן ההכנה:
מכניסים את המנגו למעבד מזון הכי חזק שיש וטוחנים עד לרסק, מסננים במסננת דקה, ממיסים את הג'לטין במים, עד שמתגבש, מחממים מעט במיקרו, ןמערבבים עם המוס, יוצקים לכלי ייעודי.
מוס שוקלד לבן פרווה:
- 250 מל ריץ פרווה
250 גרם שוקולד לבן מומס
50 גר מרגרינה
מעט תמצית פירות יער
60 מ"ל ליקר אמרטו
60 מ"ל פרנג'ליקו
2 כפות ג'לטין
מעט מים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקלד עם המרגרינה, בקערה נפרדת מקציפים מעט את הרעץ רק עד שמסמיך מעט, מקפלים לתוך השוקולד המומס, מוסיפים את תמצית פירות יער, ואת אמרטו והפרנג'ליטו, מערבבים, מוסיפים את הגלטין אחרי שעבר המסה כמו במתכון הקודם, ויוצקים לכלי ייעודי.
בהצלחה
תמונת הממתק הועלתה לראשונה בדף הפייסבוק שלי
2 מחשבות על “מתכון ממתק מוס בשני צבעים”
היי, רציתי לדעת עם איזה שוקולד לבן משתשמים כדי שיהיה פרווה?
היי הודיה, בחנויות שמתמחות במוצרי אפייה תוכלי למצוא שוקולד לבן פרווה, לא צימקאו כי זה רק מרגרינה.
עדיף להוסיף מעט ליקר אלכהולי כדי לטשטש את טעם הפרווה.