נתח קצבים, מה זה ומה ההבדל בין הדק לעבה

כמה נתחי קצבים יש בבהמה?

האגדה מספרת שהנתח הזה נקרא כך בגלל שהקצבים היו שומרים את הנתח הזה לעצמם.

אבל בבהמה יש יותר משני נתחי קצבים שאנחנו מכירים, הקצבים באמת שומרים לעצמם כל מיני תתי נתחים לא ידועים כשהם לא מוציאים אותם למכירה אפי' מתחת לשולחן. לרוב מה שיציעו לנו יהיה מהסרעפת שם זה מחולק לשני נתחים שונים האחד דק והשני עבה, ביניהם יש הבדל קטן אבל חשוב להבין.

בסרטון נדבר על ההבדל בין הנתחים, על ההיבט הכשרותי, ועל שילובי הטעמים, כנסו, זה מעניין.

אשמח לשמוע מה חשבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.