מצרכים:
- חבילת פסטה פנה או אחרת שאוהבים
- 1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 1 קופסא פטריות פורטובלו חתוכות
- 500 מיל שמנת לבישול
- בצל גדול קצוץ
- 75 גרם חמאה
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שמשקיף.
מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מתרככות. מוסיפים 2 כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לרתיחה.
שופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה ושיהיה בתאבון