שף מאיד אודוני שברשותו נמצאת מסעדת כתית המהוללת, המזללה, ושני מסעדות כשרות חדשות במלון קרלטון, התראיין לtimeout וסיפר מה עבר עליו בסטאז' שעשה כבר כשף בשביל ללמוד עוד את סודות המקצוע.
גם שף אוראל קימחי ממסעדת פופינה מספר על הסטאז' שעבר בדרך, בשביל ללמוד ולו רק עוד קצת מהידע הקולינרי של הגדולים ממנו.
שף אוראל קימחי בן 29 זכה בתחרות השף הטוב בעולם עד גיל 30 , וכיום שף של מסעדת פופינה, פורצת דרך בתחומה.
כנסו לכתבה, שבו מספרים שף מאיר אדוני ושף אוראל קימחי על דרכם כזטאז'רים.