מוס תפוחים
טוחנים 4 תפוחיים אדומיים נקיים מגריעינם וקליפות (עדיף בתרמומיקס) ביחד עם כוס מים, מעבירים לסיר מוספים חצי כוס סוכר, ומביאים לרתיחה, בקערה נפרדת מערבבים 4 חלמונים עם 4 כפות קורנפלור, עושים השוואת טמפרטורות, ומחזירים לסיר עד שמתגבש, מניחים לקירור, מקציפים 250 מ"ל ריץ (פרווה) להקצפה לא חזקה מאוד, מקפלים את שניהם ויוצקים לכוסות.
תפוחים במייפל,
מערבבים חצי כוס מייפל עם קצת מים, מכניסים למיקרו קצת להתחממות, ומשרים את התפוחים לשעה בפנים. בהצלחה ….
הפוסט פורסם לראשונה בדף הפייסבוק שלי