מצרכים:
- 1 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 2-3 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל גרוס
- בצל סגול
- חופן כוסברה
לרוטב:
- 2 כפיות מים
- 4 כפיות חרדל
- 2 כפיות דבש
- 2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את הבטטות עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל30 דקות עד שהבטטות מתרככות.
מוציאים מהתנור ומצננים. מערבבים את הבטטות עם הבצל והכוסברה.
בקערה נפרדת מכינים את הרוטב וכשמוכן שופכים על הבטטות.