מתכון למוס שוקולד פקאן פרווה סיני בכוסות, עם קישוט של פקאן סיני מתוק מלמעלה.
המתכון פשוט בתכליתו ושונה מהותית ממתכוני מוס מורכבים, המתכון הזה הוא פשוט להכנה וטעים בטירוף, אז אם אתם מחפשים מתכון מהיר למוס שוקולד איכותי זה המתכון שלכם.
מוס שוקולד פרווה עם פקאן סיני:
- 250 גר שוקולד מריר איכותי
- 200 גר שמנת
- 150 גר' פקאן סיני גרוס
- חצאי פקאנים סינים ככמות הכוסות לקישוט
- 60 מל' ליקר שוקולד איכותי
- 4 כפות אבקת נוגט
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד, להקציף מעט את השמנת מתוקה עד שנהיית סמיכה יותר כמו טחינה גולמית, לערבב לתוכה את האבקת נוגט וליקר שוקולד, לטרוף היטב, ולאחד עם השוקולד ממוס, לטרוף היטב במטרפה, ולערבב עם הפקאנים גרוסים, ליצוק לכוסות, לקשט בפקאן סיני שלם, להניח במקרר לשעתיים והקינוח מוכן
2 מחשבות על “מתכון מוס שוקולד פקאן סיני”
היי, במה ניתן להחליף את ליקר השוקולד?
תודה רבה
את הליקר ניתן להחליף כמעט בכל סוג ליקר אחר, הוא נועד לחזק טעמים טובים ולהסוות טעמים שומניים, במידת הצורך ניתן להימנע משימוש בליקר אבל לקחת בחשבון שהטעם יהיה מעט ירוד ואחר…