מתכון חזה בקר בציפוי תבלין פילדלפיה עם ויניגרט חרדל ודבש שף ישראל צילום וסטיילינג שושי סירקיס פורסם בעיתון "בתוך המשפחה

מתכון לנתח חזה בקר בציפוי פילדלפיה צלי בתנור מוגש עם ויניגרט חרדל ודבש

יש הרבה מתכוני חזה בקר, חזה בקר מבושל, חזה בקר בתנור. זה מסוג המנות שכשהן מתבשלות כל הבית מתמלא ריח שאי אפשר לעמוד בפניו… רק מחכים שיצא מהתנור כדי שאפשר יהיה לטעום…

מצרכים:                                                                                                                                                                               לחזה בקר:

  • נתח חזה בקר במשקל 1/2 ק"ג
  • 1/2 כוס תבלין פילדלפיה
  • 6 כפות חרדל

לרוטב ויניגרט חרדל וגבש:

  • 5 כפות חרדל
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס מים
  • כף רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

  • מעסים את הבשר בשמן זית, מורחים בחרדל מכל הכיוונים ועוטפים בפילדלפיה.
  • מניחים בתבנית אפייה, מכסים בנייר פרגמנט ואוטמים בנייר כסף.
  • אופים על 150 מעלות שלוש שעות, מוציאים, מצננים עשר דקות ופורסים.
  • מכינים את הויניגרט: מערבבים את כל החומרים יחד. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

פורסם בעיתון "בתוך המשפחה" מספר 805

צילום וסטיילינג: שושי סירקיס

 

אשמח לשמוע מה חשבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה להתעדכן על פוסטים חדשים?

אני נזהר מאד משליחת ספאם. אשלך לך רק פוסטים חדשים שעולים לאתר.