סדנה דיגיטלית - פרק מס' 1

בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק, מחבר ספר "הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר"
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.

ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.

עלות

129 99

נתח מספר 5 צלי כתף

בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר יהיה קצר
ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.

רכשת כבר? - כאן מתחברים על מנת לצפות.