ליקר תותים ביתי מהיר מוגש בתוך מזרקים (כמו שיש בבתי מרקחת)
לא כל משלוח מושקע מצריך עמידה במטבח שעות, אפשר פשוט לשחק באריזת המשלוח ולהביא משלוח יצירתי כזה שיעלה חיוך על פני המקבל. המתכון הבא
לא כל משלוח מושקע מצריך עמידה במטבח שעות, אפשר פשוט לשחק באריזת המשלוח ולהביא משלוח יצירתי כזה שיעלה חיוך על פני המקבל. המתכון הבא
את עוגת היער השחור כולם מכירים, היא אחת מעוגות השכבות הכי נפוצות. זהו מתכון של שכבות עוגת שוקולד עם קצפת, אוכמניות באמצע, ודובדבנים מלמעלה.
מתכון למוס שוקולד פקאן פרווה סיני בכוסות, עם קישוט של פקאן סיני מתוק מלמעלה. המתכון פשוט בתכליתו ושונה מהותית ממתכוני מוס מורכבים, המתכון
במתכון הזה של המוס קפה אני נותן אסיטואציה של כוס קפה, וגם לצ'ייסר קפה על ידי זה שאני מוסיף לו אלכהול, מה שנותן לנו
קינוח רושם של פירות טריים מוגשים על קרם פטיסייר פרווה ורוטב מנגו תפוז. אם שמתם לב, הטרנד שכבש את הארץ בשנה האחרונה, זה קינוחי
מוס מנגו ושוקולד לבן מוס מנגו: 1 מנגו גדול מתוק ובשל, מקולף 2 כפות ג'לטין מעט מים. אופן ההכנה: מכניסים את המנגו למעבד מזון
מוס תפוחים טוחנים 4 תפוחיים אדומיים נקיים מגריעינם וקליפות (עדיף בתרמומיקס) ביחד עם כוס מים, מעבירים לסיר מוספים חצי כוס סוכר, ומביאים לרתיחה, בקערה
מצרכים: 1/2 3 כוסות קמח (500 גרם) כפית אבקת אפיה כפית סודה לשתיה 4 כפיות קינמון 1/2 כפית מלח 1 כוס שמן 1 כוס
מצרכים: 400 גרם שוקולד מריר 1/4 1 כוסות שמנת מתוקה או שמנת צמחית 30 גרם חמאה מומסת או מרגרינה מומסת 4 ביצים 4 חלמונים
אני אוהב בצקים, כל הסוגים, לרדד, ללוש, לשחק בכל מיני צורות, זה בעצם פינת המשחקים של המבוגרים. לפני שבע שנים בערך, כשניהלתי חנות פיצה