לבבות עוף,
אני לא מתבייש לומר שלא גדלתי על זה, במטבח שלנו זה לא היה. רק כשגדלתי והתחלתי לאכול בחוץ נחשפתי לטעם ולמרקם שלו.
המוצר קצת טריקי מבחינה כשרותית ואסתטית, אבל דווקא מבחינת טעמים מאוד קל איתו, ברגע שלא מייבשים אותו, הוא יזרום כמעט עם כל טעם שנשלב בו.
בסרטון הבא נלמד כיצד לנקות לבבות ולהכשיר אותם לאכילה, ומיד נמשיך לאופן הכנת מעורב ירושלמי לא שיגרתי שתוכלו לפנק איתו אצלכם באירוע או באירוח הבא.
בתמונה הראשית של הפוסט יש שילוב בין קוגעל ירושלמי למעורב ירושלמי, לקחתי קוגעל במתכון מוכר ושידכתי עם מעורב במתכון וותיק, החיבור שנוצר הוא קריפי ומטורף, תנסו את זה בבית!