קראתי את הכתבה כמה פעמים, אני לא מכיר את השף הזה, אבל מתוך הכתבה אני מוצא שהוא בחר דרך ממש יפה להתמודד עם הוואקום שנוצר בעולם המסעדנות.
פעם מספיק שההית שף טוב, והמסעדה היתה מצליחה, היום זה כבר לא אם האוכל טוב או לא, זה כבר לא קשור לכמה מוכשר אתה ואיזה אוכל אתה עושה, היום הכל קשור לחווית לקוח כללית, שף צריך להיות מעניין, ליצור עניין סביב המקום שלו, אחרת הוא סתם עוד מסעדה……
ציטוט- השף אלן דוקאס, המכונה "סנדק הגסטרונומיה הצרפתית", החליט לצאת נגד יסודות הקולינריה הצרפתית המסורתית ולהרחיק את הבשר מהתפריט של מסעדתו המפורסמת במלון הפריזאי פלאזה אתנה.
הכתבה המלאה ynet