
סביצ'ה סלמון מעושן עם קרקר קדאיף
במקור סביצ'ה מורכב מדגים חיים, במתכון הזה הכנתי מסלמון מעושן, הוספתי לו פלפל קלוי וקצת בלסמי. קצוות הטעם של חומרים אלו יוצרים טעמים חזקים בפה
דף הבית » מתכוני דגים
במקור סביצ'ה מורכב מדגים חיים, במתכון הזה הכנתי מסלמון מעושן, הוספתי לו פלפל קלוי וקצת בלסמי. קצוות הטעם של חומרים אלו יוצרים טעמים חזקים בפה
תבשיל דג חם ומחמם, קל להכנה, המתאים לימות החורף הקרים וגם כדג לסעודת ליל שבת. מתכון ל-6 מנות.
רובינו הגדול אוכלים דג בליל שבת ואין על זה ויכוח, משום מה נוצר מנהג כזה שכבר עובר בדורות-לאכול דג בערב שבת. ולרוב אנחנו נצמדים לאותו