מנה עיקרית
כבד בטמפורה עם קונפי עגבניות שרי
הכבד ידוע כמוצר יקר, רבים לא יודעים מה הופך אותו לכזה, מעניין לדעת, כשמקבלים קילו כבד הוא מצריך ניקוי יסודי, חיתוך כיס המרה שלפעמים
דף הבית » מתכונים חגיגיים
הכבד ידוע כמוצר יקר, רבים לא יודעים מה הופך אותו לכזה, מעניין לדעת, כשמקבלים קילו כבד הוא מצריך ניקוי יסודי, חיתוך כיס המרה שלפעמים
המנה קצת מורכבת וכוללת הרבה שלבי הכנה, אבל עם העבודה הקשה בא הסיפוק, כי התוצאה שווה את ההשקעה חומרים: לניוקי: 6 תפוחי אדמה