
כבד בטמפורה עם קונפי עגבניות שרי
הכבד ידוע כמוצר יקר, רבים לא יודעים מה הופך אותו לכזה, מעניין לדעת, כשמקבלים קילו כבד הוא מצריך ניקוי יסודי, חיתוך כיס המרה שלפעמים נשאר
דף הבית » מנה עיקרית
הכבד ידוע כמוצר יקר, רבים לא יודעים מה הופך אותו לכזה, מעניין לדעת, כשמקבלים קילו כבד הוא מצריך ניקוי יסודי, חיתוך כיס המרה שלפעמים נשאר
נתתחיל בשאלה מה ההבדל בין דג מרוקאי לחריימה? בלי נגיעות אישיות אני יכול להגיד שאין הבדל בטעם זה תלוי מי המכין, מסוג המאכלים המסורתיים ששום
מתכון לחזה עוף וירקות כתומים: מצרכים: 1/2 דלורית 2 בטטה קולורבי קישוא גזר 1-2 חזות עוף אופן ההכנה: לחתוך בסלייסר את הירקות לפרוסות דקות. לחתוך