סדנה דיגיטלית – פרק מס' 1
נתח מספר 5 צלי כתף בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא, מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים
בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק, מחבר ספר "הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר"
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.
ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.
₪129 ₪99
נתח מספר 5 צלי כתף בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא, מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים
נתח לשון נכון, נתח הלשון הוא לא הנתח הכי פופלורי במטבח ורבים נרתעים ממנו, אבל אני מבטיח שאחרי הסדנא הזו תבינו כמה פשוט לבשל נכון,