
גינה חלבית
אם רק היה אפשר להעביר את הארוחה לתוך הגינה ולאכול את הירקות ישר מהעצים… במתכון הבא נותנים במה לירקות! הטיפול בירקות הוא מינימלי, צלייה
אם רק היה אפשר להעביר את הארוחה לתוך הגינה ולאכול את הירקות ישר מהעצים… במתכון הבא נותנים במה לירקות! הטיפול בירקות הוא מינימלי, צלייה
למי שלא מכיר, הלזניה הקלאסית בנויה בתוך תבנית בשכבות של עלי לזניה לא מבושלים, ירק, רוטב כלשהו, וחוזר שוב עד למעלה, במתכון שלפניכם אני מפרק
את המנה הזאת הייתי מגיש כמנת פתיח, אפשר בליווי של רוטב עדין, נשנושי זוקיני מלאים בטעמים, חשוב להקפיד במתכון על גבינת עיזים, אם אין פרומעז
אני כבר שומע את אותם המצקצקים שישאלו אז איפה השקשוקה, זה אמנם לא שקשוקה קלאסית, אבל עם טעמים כאלו לא אכפת לי איך תקראו לזה,
אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, במקרה הזה התמונה חוטאת למציאות, התמונה צולמה 10 דקות אחרי שאצבעות המוצרלה יצאו מהטיגון והיות ואנחנו (אני ושושי הצלמת)
יש כאלו שקוראים למנה ביצה בקן, השערות קדאיף יוצרות את הקן והביצה מייצגת את עצמה, אבל במנה הזאת מסתתרת הפתעה קטנה, גבינה מותכת מתחת הביצה,
"הומאז – מתן הוקרה ליוצר דרך רמז ברור ליצירותיו" לאחרונה יש לי תקופת מלבי, אנחנו אוהבים להכין בבית את הקינוח הזה, הוא קיצי נעים
פעם ראשונה ששמעתי על מלפפון חמוץ בטמפורה, הרמתי גבות, כשיום אחד נשאר לי מעט טמפורה ניסיתי כמה חתיכות והופתעתי בגדול, החמיצות יחד הפריכות של הטמפורה
משעשע אותי לחשוב על ניוקי כחומר גלם ליצירות שונות, הניוקי המקורי מורכב מתפוח אדמה שמבושל בטכניקה ייחודים ששומרת על לחות מינימלית, בשלב השני התפו"א מתערבב
אחד מרטבי הבסיס במטבח הוא רוטב הולנדז ממשפחת הרטבים שיש בהם אמולסיה חמה, אחרי שלומדים את טכניקת הרוטב ניתן להתרחב ממנו ולצאת לטעמים אחרים על
למתבונן מהצד יש משהו מצחיק במנה, "מלפפון קריספי" זה בעצם מלפפון רגיל, מה אתה מנסה לעשות?!?! אבל האמת שמפתיע מה מקבלים ממלפפון רגיל שמטופל נכון,
כמעט בכל סוגי הבישול האדים שיוצאים מסתובבים בסיר או בתנור וחוזרים חזרה לתבשיל, כך המוצר המתבשל מקבל חום מכל הכיוונים ופעולת הבישול מזורזת. במתכון הבא
לחלקכם זה יזכיר טעמי ילדות, ויש כאלו שלא יוותרו על דייסת קווקר, אבל אם עוד לא ניסיתים כדאי שתתחילו עכשיו… אחרי שתפתחו בוקר חורפי גשום
הרוטב בעל גוף עשיר, עם מרקם מאוד מעניין שמשאיר טעם של עוד, תהליך העבודה הוא קצת מורכב, אבל בסופו של דבר יוצא רוטב שמנת בטטה
מצרכים: חבילת פסטה פנה או אחרת שאוהבים 1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים 1 קופסא פטריות פורטובלו חתוכות 500 מיל שמנת לבישול בצל גדול קצוץ
מצרכים: 400 גרם שוקולד מריר 1/4 1 כוסות שמנת מתוקה או שמנת צמחית 30 גרם חמאה מומסת או מרגרינה מומסת 4 ביצים 4 חלמונים 2
שבוע שעבר קיבלתי טלפון מאמא שמארחת את כל המשפחה שלה למסיבת לביבות, ורוצה לפנק את המשפחה שלה בקינוח מפנק, אבל כזה שהם יוכלו אחר כך
מנת פתיח מפתיעה וקלילה להכנה. ערב אחד אני יושב בבית אחרי יום עבודה קשה, פתאום חברים מתקשרים ככה סתם בהפתעה שהם באזור וקופצים לכמה דקות,