כל שמתרחבת המודעות בארץ לאכול בריא, כך יש יותר נגישות ומבצעים לאוכל בריא, לפני שנה בערך מיקי חיימוביץ התחילה עם פרויקט שנקרא " שני צמחוני " וארגנה קבוצת מסעדות שכל יום שני מציעות ארוחות עסקיות ללא בשר.
אצלי במעדניה שמתי לב שיש אנשים קבועים שמחפשים ארוחה ללא בשר, אז הכנסתי לתפריט העסקיות הקבוע " ארוחה צמחונית " מה שכן – זה מחייב אותי לגוון בצורה מופרעת עם הירקות, וזה אחד התוצאות , טעים, בריא, קל להכנה, ופשוט…
נסו ותהינו !!!!!
מתכון:
- 1 שקית שעועית ירוקה קפואה
- 2 גזר גדול ויפה
- 1 קישוא
- 1 קולרבי
- 2 שיני שום
- מלח פלפל
- כף אבקת מרק עוף
- כף אבקת שום
- 1 כוס מים
אופו ההכנה:
את השעועית רצוי להפשיר לילה קודם ( ואם לא אז יש להכניס למיקרו ולהפשיר בפולסים עדינים רק עד שמופשר ועדיין קר)
את הירקות לקלוף עם מקלף לסרטים דקיקים
לערבב בתבנית את השעועית עם הסרטים של הירקות, התבלינים,והמים, להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות , 25 – 30 דקות , וזה מוכן .
בתאבון:)