שף ישראל או בשמו המקורי ישראל דודק, יליד 1987 נשוי, מנהל מעדניית דלאי, קייטרינג בוטיק, מעביר סדנאות אפייה, ויועץ קולינרי.
בתחילת דרכו עבד במאפייה בתור סדרן כעבור חצי שנה נשלח לקורס קונדיטוריה מקצועי במכללת השף, כשבסיומו עבד במלון הולידי אין באשקלון במחלקת קונדיטוריה.
לאחר צבירת ידע וניסיון חזר למאפייה כשותף, ועיצב בה קו מוצרים ייחודי שכלל עשרות סוגי מאפים, לחמים, עוגות, קינוחים,ועוד.
כעבור שנתיים המשיך שף ישראל את הכשרתו בקורס ala carte בבית ספר תדמור,
אומנות הבישול העילי בבית ספר עושים בישול שף אורון גירון.
קורס בישול באלכהול, והכרת כל סוגי המשקאות האלכהולים בבית ספר זמן אמיתי.
בהמשך מונה לתפקיד סו שף אצל השפית מירי זורגר, כשבמהלכה פיקח וניהל צוות מטבח בבתי מלון ברחבי העולם, בלוגריה, שוויץ, ווינה,אנגליה ועוד.
משנת 2009 משמש כשף במעדניית דלאי.
בשנת 2013 הקים את מערך שירותי הגריל, ואיגד סביבו גרילמנים מובילים בתחומם שנותנים את כל שירותי הגריל, כולל אירועי גריל, מנגליסטים לאירועים, והכל כמובן כשר.
תחת המותג שף ישראל דודק החזיק ישראל טור אוכל שבועי קבוע ומוביל במגזין בתוך המשפחה, ובעיתון האוכל האיכותי במגזר החרדי "טעימות", כמו כן מבשל ומשמש כשף עבור חברות מסחריות בהפקות אוכל, בין לקוחתיו, ייקבי ברקן, .carmeldirect, תנובה, נעמן כלי בית, מוצרי בשר "נתח" ועוד.
שף ישראל הקים קורס בישול מקצועי ראשון לגברים במגזר החרדי בקמפוס הקולינארי בירושלים, במסלול פרופשינל וחובבים.
ישראל לקח על עצמו שליחות של שילוב חרדים בקולינריה, התחבר לחברת השמה עבור המגזר החרדי בכל תחום במטבח.
במקביל שף ישראל מעניק שירותי שף ונותן מענה בהתאם לצרכים בעולם הקולינריה המקוצעית, בישול אישי עבור לקוחות, סדנאות בישול, ייעול עבודה במטבחים כולל הדרכת צוות, עמידה ביעדי תקציב / כמות ובניית תפריט מותאם מקום.
שלכם, שף ישראל.