שף ישראל דודק:
מחלוץ הקולינריה למהדרין למנטור קולינרי מוביל
שף ישראל דודק (1987) הוא כוח מוביל בעולם הקולינריה הישראלית, המשלב מומחיות קולינרית עם חדשנות עסקית:
שף של מסעדת 'סולו קרנה' הפופולרית בעיר בני ברק
שף של מסעדת 'קאבלרו' המוערכת בירושלים
יועץ קולינרי בכיר למטבחי מלונות, מסעדות ואולמות יוקרה
מפתח השיטה המהפכנית "מחובבן לטבח"
חלוץ בהקמת קורסי בישול מקצועיים לגברים במגזר החרדי
מסע קולינרי מרשים:
1. התחלה צנועה כסדרן במאפייה
2. הכשרה מקצועית במכללת השף ומלון הולידיי אין אשקלון
3. שותף במאפייה ומעצב קו מוצרים ייחודי
4. הכשרה מתקדמת בבתי ספר מובילים: תדמור, "עושים בישול", ו"זמן אמיתי"
5. סו-שף תחת השפית מירי זורגר, ניהול צוותי מטבח בינלאומיים
6. שף במעדניית דלאי ומייסד מערך שירותי גריל ייחודי
הישגים בולטים:
• טור אוכל שבועי מוביל במגזינים "בתוך המשפחה" ו"טעימות"
• שיתופי פעולה עם מותגים מובילים: יקבי ברקן, Carmeldirect, תנובה, נעמן, "נתח"
• הקמת קורס בישול מקצועי ראשון לגברים במגזר החרדי בקמפוס הקולינרי בירושלים
• פיתוח שירותי ייעוץ מקיפים לעולם הקולינריה המקצועי