מנגליסט מקצועי לאירועים

מכירים את זה שהזמנתם אורחים לעל האש וכל הערב אתם ניראים כמו פועלי בניין עם ידיים שחורות מפחם, ריח שלא יורד מהבגדים ורגליים כואבות ממלצרות ללא טיפים, כשבעצם הדבר היחיד שלא עשיתם כל הערב זה לשבת ולהינות עם האורחים שאתם הזמנתם?!?!

תמו ימי הזעם, היום לארח ל"על האש" זה הדבר הכי פשוט וכייפי, הצטרפו למאות הלקוחות שכבר הבינו שלהזמין מנגליסט זה הדבר הראשון שעושים עוד לפני שמזמינים אורחים, אחרי שסגרתם עם גרילמן מקצועי זה הזמן להזמין אורחים, לקנות בשרים, ולהכין את השולחנות, בשלב הזה רצוי מאוד להתלבש יפה, להתבשם, ולקבל את האורחים בחיבוק גדול ורענן, אל דאגה הבשר נמצא תחת ידיים מקצועיות ומקבל טיפול מסור וטוב.

לסיכום:

  1. אחרי שתאריך האירוע סגור, מרימים טלפון או שולחים הודעה ל"שף ישראל – גרילמן" וסוגרים על מנגליסט לאירוע.
  2. קונים בשר לפי מספר האנשים והתקציב האישי, אם יש התלבטות לגבי כמות וסוגי הבשר, נשמח לעזור ולכוון לכמות הרצויה בהתאם לתקציב ולטעם האורחים.
  3. סוגרים פרטים אחרונים מול הגרילמן שמגיע לאירוע.
  4. ביום האירוע עורכים את השולחנות ומשאירים את כל טיפול הבשר למנגליסט, הוא יגיע לפני האירוע לפי מה שסוכם יכין את הבשר, ישמור על ניקיון שירות ואדיבות, וכמובן יקפל יפה את פינת הגריל

נקודות שחשוב לסגור עם הגרילמן בתיאום ציפיות.

  1. מיקום האירוע, עיר, בנין מגורים / שטח, קומה / חצר (גן,גג).
  2. זמן הגעת האורחים, כמות האורחים.
  3. סוגי הבשרים שניקנו לטובת האירוע, העדפת טעם של המשתתפים.
  4. כמה זמן לפני האורחים יגיע הגרילמן. 
  5. מחיר! והאם יש תוספות כמו מנגל ופחמים.
  6. זמן סיום האירוע , במחיר מתייחס לאירוע של עד שלוש וחצי שעות, מעבר לזה יגבה מחיר אחר.