ארוחת בשרים מעושנים

עישון הוא כבר מזמן לא טרנד, עישון הפך לדרך חיים.

לבשר ועוף מעושנים יש טעמים שונים מבשר צלוי או מבושל, במהלך העישון משתחררים חומרים מהעצים והפחמים, ומרככים את הבשר בצורה שונה.

עישון היא טכניקת צלייה בחום נמוך המתבססת על שיטת ה Low and Slow כלומר צלייה בטמפ' נמוכה לאורך זמן, רק שם משתחררים הטעמים הארומות והמרקמים המטורפים של העישון.

חשוב לשים לב להבדלים בין עישון בשר להכנסת טעמי עישון, בעוד עישון בשר ועוף מתבצעה בשיטה שסיפרתי למעלה, להכנסת טעמי עישון לתוך מנות יש מגוון אמצעים עישון באמצעות המון עשן וצלייה רגילה, אקדחי עישון, שילוב תבלינים בעלי ארומת עישון, וגם טיפות עישון שנותנת את הריח והארומה, בכל השיטות האלו נכנסים רק טעמי העישון לבשר והוא לחלוטים לא בשר מעושן.

בארוחת בשרים תקבלו מגוון גדול כאשר מראש אנחנו לא סוגרים על תפריט היות ואנחנו קשובים לתנודות השוק בביקוש ובהיצע, כל אירוע יבחן לגופו ויורכב עבורו תפריט מעושנים איכותי.

כמות הבשר תנוע בין 350 גר' לסועד ועד לקילו לארוחת קרניבורים ותורכב ממבחר סוגים של בשר ועוף.