מתכונים קלים של סוף החגים

אמפנדס חצילים עם סלסה טרייה 

  את האמפנדס טעמתי לראשונה אצל חבר דרום אמריקאי, הוא סיפר לי שבבית הוריו אי שם בדרום אמריקה המאכל מקובל מאוד לאירוח, הוא פשוט, קליל,

סביצ'ה סלמון עם קדאיף

סביצ'ה סלמון מעושן עם קרקר קדאיף 

במקור סביצ'ה מורכב מדגים חיים, במתכון הזה הכנתי מסלמון מעושן, הוספתי לו פלפל קלוי וקצת בלסמי. קצוות הטעם של חומרים אלו יוצרים טעמים חזקים בפה

אמפנדס חצילים עם סלסה טרייה 

עלי אורז ממולאים פירה ירקות כתומים

סביצ'ה סלמון מעושן עם קרקר קדאיף