
אמפנדס חצילים עם סלסה טרייה
את האמפנדס טעמתי לראשונה אצל חבר דרום אמריקאי, הוא סיפר לי שבבית הוריו אי שם בדרום אמריקה המאכל מקובל מאוד לאירוח, הוא פשוט, קליל,
דף הבית » מתכונים קלים של סוף החגים
את האמפנדס טעמתי לראשונה אצל חבר דרום אמריקאי, הוא סיפר לי שבבית הוריו אי שם בדרום אמריקה המאכל מקובל מאוד לאירוח, הוא פשוט, קליל,
ניסיתי המון מתכונים עם דפי אורז עד שהגעתי לשיטת העבודה הנכונה בעיני, יש כאלו שאומרים להשרות בקערה כמה דקות – אבל תמיד זה נדבק אחד
במקור סביצ'ה מורכב מדגים חיים, במתכון הזה הכנתי מסלמון מעושן, הוספתי לו פלפל קלוי וקצת בלסמי. קצוות הטעם של חומרים אלו יוצרים טעמים חזקים בפה