מתכונים קלים של סוף החגים

מתכונים קלים של אחרי החגים

אמפנדס חצילים עם סלסה טרייה 

  את האמפנדס טעמתי לראשונה אצל חבר דרום אמריקאי, הוא סיפר לי שבבית הוריו אי שם בדרום אמריקה המאכל מקובל מאוד לאירוח, הוא פשוט,

ארוחת בוקר מאוחרת לימי החופש

עלי אורז ממולאים פירה ירקות כתומים

ניסיתי המון מתכונים עם דפי אורז עד שהגעתי לשיטת העבודה הנכונה בעיני, יש כאלו שאומרים להשרות בקערה כמה דקות – אבל תמיד זה נדבק

סביצ'ה סלמון עם קדאיף
מנה ראשונה

סביצ'ה סלמון מעושן עם קרקר קדאיף 

במקור סביצ'ה מורכב מדגים חיים, במתכון הזה הכנתי מסלמון מעושן, הוספתי לו פלפל קלוי וקצת בלסמי. קצוות הטעם של חומרים אלו יוצרים טעמים חזקים