דעות

הבשר

השפעת העצם על טעם הבשר

עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה

שף

מיהו שף?

איך הופכים להיות שפים? האם צריך תעודת של שף כדי להיות? והאם יש סט ערכים מדויק שמגדיר את תפקידו של השף

כיתת לימוד

לימודי טבחות, על הצורך בתעודה מקצועית

האם צריכים לימודי תעודה במקצוע הטבחות, מה חשוב לבחון כשניגשים לבחור בית ספר לטבחות, ועוד על לימודי טבחות, בכתבה ראשונה אני מנסה לעשות סדר בתחום הכל כך מרתק הזה.

כתבה עם שף יובל בן נריה

שף יובל בן נריה ניהל את המטבח של שף יונתן רושפלד במסעדת הרברט סמואל תל אביב, לאחר מכן המשיך בדרכו המקצועית ופתח מסעדה טאיזו,

ירושלים של מעלה

יונתן רושפלד מגיע לירושלים

אין ספר שיונתן רושפלד הוא שף יוצר ומוכשר, אך ציבור שומרי הכשות לא יכל ליהנות מזה, עד אותו יום שהשפים גילו קהל גדול שמעריך

מסעדה-חדשה-בירושלים

מסעדה חדשה בירושליים

אין ספק שמשהו עובר על ירושלים בקטע הקולינרי של העיר, עד לפני 5 שנים רוב המסעדות בירושלים רבתי היו כשרות, אבל מהפכת האוכל שעוברת