השפעת העצם על טעם הבשר
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
דף הבית » דעות
עצם בבשר מוסיף טעם או לא? פוסט ארוך לבעלי יכולת 😉 התחנה הראשונה שיטות בישול כל שיטת בישול מוציאה מהחומר תכונות שונות, לכן התחנה
איך הופכים להיות שפים? האם צריך תעודת של שף כדי להיות? והאם יש סט ערכים מדויק שמגדיר את תפקידו של השף
האם צריכים לימודי תעודה במקצוע הטבחות, מה חשוב לבחון כשניגשים לבחור בית ספר לטבחות, ועוד על לימודי טבחות, בכתבה ראשונה אני מנסה לעשות סדר בתחום הכל כך מרתק הזה.
רבות אני מתלבט מה אני יותר, שף או חובב אוכל, אין לזה תשובה ברורה כמו השאלה עם הביצה והתרנגולת מי הגיע קודם, אבל על
שף יובל בן נריה ניהל את המטבח של שף יונתן רושפלד במסעדת הרברט סמואל תל אביב, לאחר מכן המשיך בדרכו המקצועית ופתח מסעדה טאיזו,
כל כך כייף לקרוא על שף צעיר ואיכותי שיצר המטבח הישראלי, וזה לא סוד שישראל היא מעצמה קולינרית, בגלל אוסף התרבויות שיש לנו פה.
אין ספר שיונתן רושפלד הוא שף יוצר ומוכשר, אך ציבור שומרי הכשות לא יכל ליהנות מזה, עד אותו יום שהשפים גילו קהל גדול שמעריך
אין ספק שמשהו עובר על ירושלים בקטע הקולינרי של העיר, עד לפני 5 שנים רוב המסעדות בירושלים רבתי היו כשרות, אבל מהפכת האוכל שעוברת
קראתי את הכתבה כמה פעמים, אני לא מכיר את השף הזה, אבל מתוך הכתבה אני מוצא שהוא בחר דרך ממש יפה להתמודד עם הוואקום