סדנת בשר דיגיטלית - 3 פרקים
בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק, מחבר ספר "הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר"
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.
ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.
3 סנדאות בשר במחיר מיוחד לזמן מוגבל.
אפשרות לצפייה חוזרת ללא הגבלה.
זה הזמן להוסיף כלים לידע הקולינרי שלך.
בתחתית העמוד ניתן לקרוא בהרחבה על תכני הקורס.
עלות
₪380 ₪189
תכני הקורס
נתח מספר 5 צלי כתף
בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר יהיה קצר
ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.
נתח לשון
נכון, נתח הלשון הוא לא הנתח הכי פופלורי במטבח ורבים נרתעים ממנו,
אבל אני מבטיח שאחרי הסדנא הזו תבינו כמה פשוט לבשל נכון,
בסדנה נלמד איך קונים לשון והאם יש הבדל בין קפוא לטרי,
כמה זמן מבשלים ואיך מקלפים נכון, מה הטעמים שמסתדרים הכי טוב עם לשון,
וכמובן נפתיע בשילובי טעמים לא פופולורים אבל פשוטים קלים ומהירים להכנה.
נתח מספר 8
בסדנה נלמד איך קונים שריר הזרוע, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
מה זה בננה, ואיך אוסובוקו קשור, כל מה שצריך לדעת על נתח מספר 8
וכמובן שתי טכניקות בישול, אחת בסיר והשניה בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר
יהיה קצר ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.