הרצאות

כילד שמן מאוד (165 קג') שמרתי על פרופיל נמוך בכל הקשר חברתי, כך הלכתי וטיפחתי לעצמי ביטחון עצמי נמוך, עד היום במסגרת חברתית אני נאלם דום, אבל מול קהל קורה לי משהו אחר, אני נכנס לתוך חולצת שף גדולה וסגורה, אמנם היא דמיונית אבל בהחלט מציבה אותי במקום טוב, השם חנן אותי בקליטה טובה של אנשים ובכמה שניות אני מצליח להבין את הקהל ולהתאים את השפה שלי אליהם, בהרצאות אני מרגיש מרחף והחלק הכי קשה זה דווקא לעמוד על השעון לראות שאני לא חורג מהזמן, כי זה פשוט כייף, לאחר ההרצאה אני נשאר במקום ומדבר עם האנשים, תמיד יש שאלות, מלא שאלות, ואני בכייף עומד ומעניק לכל אחד את המעט שיש לי לתת, בהרצאות על אוכל וטכניקות בישול אני עובד קשה להביא את המקצועיות לרמת דיבור בצורה פשוטה וחיננית כדי שיכנס טוב לראש, ובהרצאות אישיות אני כבר מרגיש שליחות לבוא ולהעניק לאחרים עוד זווית לראות את החיים מעבר לאיך שהם חיים אותה, זכיתי למתנת אל ואני חי את החלום, אשמח להדליק את האור בלבבות אחרים.

הרצאות מקצועיות :

הרצאה על בשר:

בשר זו ההתמחות שלי בשלוש שנים האחרונות, לקחתי מלא סדנאות, הלכתי לגור בקצביות והקצבים אצלי בחיוג מהיר בפון, קניתי כל נתח אפשרי והכנתי בכל דרך ישימה שהיה לי, בסופו של דבר הוצאתי ספר "הבשר – מידע, מתכונים והרבה יותר" הספר מרק את כל החלק הקדמי של הפרה, מנתח כל נתח ונתח ומסביר את ה-כ-ל , משלב השחיטה דרך כשרות, דרך שיטות בישול ואפילו בטיחות מזון, מלא מידע על כל נתח ומלא הסבר על הטכניקות, מתוך זה זיקקתי הרצאה של שעה וחצי מרתקת על עולם הבשר, ויש גם הרצאה של שלוש שעות שנכנסת מעט יותר לעומק, ואני ממליץ גם להוסיף טעימות של בשר תוך כדי ההרצאה, דברו איתי על זה, כי הכי כייף לדבר ולאכול בשר.

הרצאה על אמולסיה:

אמולסיה היא חיבור של שני חומרים מנוגדים כמו שמן ומים על ידי חומר מקשר, רגע רגע לפני שאתם ממשיכים הלאה, זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע, האמולסיה הכי מוכרת זה המיונז, עכשיו זה יותר פשוט, אז מה הקשר להרצאה, שזה בדיוק הרעיון אחרי שמבינים באמת איך זה עובד וכמה זה קשור מבינים שלא חייבים ביצים כדי לקשור, ואיך אפשר לקשור ולהפוך לרוטב קרמי ומגניב כמעט כל חומר גלם ממלוח עד מתוק, ירקות פירות וגבינות, כמעט כל דבר, כמה עושר וגיוון זה יכול להוסיף לטבח הממוצע ואפילו לעקרת בית, העברתי את ההרצאה הזו גם לפנסיונריות שראו הכל והקהל היה מרותק! ההרצאה מגובה במצגת שלוקחת אותנו שלב אחרי שלב עד להסבר המדויק וכמובן גם חוברת מתכונים.

הרצאה על אנרגיה במטבח:

החיים הם כמו רכבת הרים, יום מטורף ויום מורכב, אבל את הלקוח זה לא מעניין, הוא שילם ורוצה שירות מלא, לפעמים הלקוח לא משלם כמו במקרה של עקרת בית שמבשלת לילדים שלה, גם ם האנרגיה נעלמת לפעמים, כשף אני מתמודד לא מעט עם אנרגיה ירודה מצד טבחים ואפילו מצידי כאשר אני שומר על מקום עבודה אחד לאורך הרבה זמן, סף הרגישות יורד והתשוקה נעלמת, ההרצאה לוקחת שלב אחרי שלב ומזכירה לכולנו מה הכח האמיתי שמניע אותנו, איך מעלים אנרגיה בשנייה ואיך מייצרים אותה לאורך זמן, ההרצאה מלווה במצגת ודפי עבודה מעשיים שעובדים תוך כדי ההרצאה של שעה וחצי.

הרצאות אישיות:

הרצאה אישית ומיוחדת על הדרך שלי:

למי מיועד ההרצאה – נוער נושר ומיוחד, פנסיונרים, הרצאות מוטיבציה, ארגונים, וועדי עובדים.

בילדותי ובנערותי גדלתי כחסיד גור, לא הכרתי משהוא אחר, היום אני יכול לספר שאף פעם לא הרגשתי מחובר אבל מצד שני לא הרגשתי מנותק, פשוט לא הרגשתי כלום, בעקבות זה לא הסתדרתי בשום מסגרת בצורה טובה, הוגדרתי כבעייתי ועברתי מוסדות, 2 תלמודי תורה (חיידרים) ו 4 ישיבות עד שמשם גם פרשתי, עברתי כל סוג של טיפול אפשרי פסיכולגי פסיכאטרי – כדורים, אלטרנטיבי או חדשני, כולם רצו לטפל בי ואף אחד לא ראה אותי, לא ידעתי חשבון עד גיל 15 ושגיאות כתיב יש לי עד היום, כל זה לא עצר ממני לשעוט קדימה ולאסוף מלא השגים מקצועיים ומנטלים, מילד שמן הפכתי לספורטאי, סיימתי חצי מרתון ושומן על שגרת כושר ברורה, מילד דיסלקט הפכתי לקורא ספרים עד שגם כתבתי אחד כזה, ומילד שנרדם בשיעורים הפכתי למעביר שיעורים בעצמי, את כל זה אני מנסה להעביר בהרצאה אחת של שעה וחצי עד שעתיים אולי בעקבות ההרצאה ילד אחד יתעורר ויגיד החיים שלי בדיים שלי ואל של אף אחד אחר!

הקונפליקט של שף עם אוכל :

אתם בטח מכירים את הבדיחה הזו, כששף מסיים סרוויס עורב במסעדה הכי יקרה הוא הולך לאכול שווארמה בדוכן ממול, וזה לא בדיחה אלו הם חיינו, אני מכין אוכל שני לא יכול לאכול, אני ממש אוהב להכין אבל האוכל לא עובר לי בגרון, וזה לא רק בעבודה גם בבית לאישתי והילדים הכנתי מלא אוכל והלכתי לאכול במבה, שמרתי כל כושר ולא הצלחתי להוריד בגלל במבה, הפכתי למכור לבמבה ושוקולד כי לא יכולתי לאכול, שום דבר לא נכנס לי טוב, פחדתי לחזור חזרה להיות שמן ענק, עשיתי עבודה טובה עם עצמי, שכרתי תזונאי ויותר ממה שהוא לימד אותי למדתי אני על עצמי ועל שותפי למקצוע, הבנתי מה קורה לנו מול האוכל הבנתי מה אפשר לעשות, ואיך לנסות לאזן את כל הבלבול הזה, הגעתי ליחסים שווים עם האוכל אבל המלחמה לא נגמרת היא פתחת כל בוקר מחדש, הצטרפו אלי למלחמה, מרתק שם!

הזמנת הרצאה