הכרת המטבח למתחילים

האם כל אחד יכול לבשל?
איך אדע להבדיל בין חזה עוף לפרגיות?

אני לא מוצא/ת את עצמי במטבח, מה עושים?

כשמסתכלים סביבינו רואים הרבה אנשים מבשלים, ומקבלים את התחושה כאילו זה דבר של מה בכך לבשל, אך לא כזה הוא הדבר, כי בישול זה מקצוע לכל דבר, לדעת לבשל זה לא דבר טריוילי בכלל, צריך להכיר את כלי המטבח ואופן שימושם, צריך להכיר את חומרי הגלם, לדעת לבנות תפריט, לבנות סדר עבודה, ועוד ועוד.

בסדנת בישול של הכרת המטבח, נלמד לאהוב את המטבח, להתחבר אליו, להבין מה עומד בבסיסו של כל מתכון, נבין את כלי המטבח ואופן שימושם, נבשל ביחד אוכל ביתיי איכותי, ונלמד לתכנן את צעדינו במטבח שייקח פחות זמן.

האם הסדנא כשרה?

כל מוצרי הסדנה כשרים, שף ישראל הינו שף דתי, באם יש איזה העדפת כשרות מסוימת, פנו אלי ואני ישמח להתאים את הכשרות אליכם.

מה נשאר לי בסיום הסדנא?

בסדנת הכרת במטבח, מועברים מירב הכלים שיעזרו לך להשתלב במטבח בצורה מושלמת, אני לא יכול להבטיח שמאותו סדנא אתם הופכים לשפים, כי צריך גם ניסיון, אבל בטווח אתם תהנו הרבה יותר.

איפה הסדנאות מתקיימות?

לרוב הסדנת בישול באזור פתח תקוה, אך מתארגונת גם קבוצה לסדנת בישול בתל אביב, ניתן ליצור קשר על מנת לתאם את הסדנא גם לאיזור הדרום והצפון.

יש אפשרות לקבל סדנא אישית הביתה?

בוודאי, סדנא אישית גם מלווה במעקב ובהדרכה צמודה של פעמיים שלוש שבו השף מגיע לבית בלקוח ועוזר לפתור בעיות חדשות שמתצברות.

 

[gravityform id="3" name="סדנאות" title="false" description="false" ajax="true"]

[button link="/?p=80" color="default"]סדנת דגים[/button]

[button link="/?p=90" color="default"]סדנא חלבית[/button]

[button link="/?p=94" color="default"]סדנת בשרים[/button]

[button link="/?p=96" color="default"]סדנת קינוחי מסעדות[/button]