שיטת הבישול בסו וויד כבר מזמן יצאה מהמטבח המקצועי, והשתלבה במטבח הביתי, הנוחות והפשטות שלה שבו את ליבם של כל חובבי הבישול, אם אתם עדיין מתלבטים ולא מבינים איך השיטה הזו עובדת, הכנתי לך הסבר מפורט ומדוייק על השיטה, תיהיו מופתעים לראות כמה זה פשוט כנסו לקישור הבא להסבר מלא עם כל המידע.
מכשיר הוואקום הוא הצלע החסרה בשיטת הבישול הזו.
בבישול בסו וויד יש שני עקרונות שברגע ששומרים עליהם מקבלים תוצאות מטורפות, הראשונה זה המוט סו וויד והשנייה זה המכשיר וואקום, תפקידו לייצר סביבה אטומה הרמטית לחדירת מים מסביב לחומר גלם שמתבשל בסו וויד, בתוך השקית חשוב מאוד שלא יהיה גם אוויר, היות ואוויר חוצץ בין חומר הגלם ולא יעביר את החום בצורה נכונה, בנוסף עוצמת השאיבה גם היא חשובה במניעת כיסי אוויר לאורך הבישול.
סקירה מהירה של המכונות שקיימות בשוק:
טיפים לשימוש נכון במכונה ביתית: