סדנה דיגיטלית - פרק מס' 2
בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק, מחבר ספר "הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר"
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.
ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.
עלות
₪129 ₪99
נתח לשון
נכון, נתח הלשון הוא לא הנתח הכי פופלורי במטבח ורבים נרתעים ממנו,
אבל אני מבטיח שאחרי הסדנא הזו תבינו כמה פשוט לבשל נכון,
בסדנה נלמד איך קונים לשון והאם יש הבדל בין קפוא לטרי,
כמה זמן מבשלים ואיך מקלפים נכון, מה הטעמים שמסתדרים הכי טוב עם לשון,
וכמובן נפתיע בשילובי טעמים לא פופולורים אבל פשוטים קלים ומהירים להכנה.