משטח אפייה

מחיר מיוחד לאתר:

390

משטח האפייה זה הגישה החדשה של שימוש בתנור הביתי, הטמפרטורה בתנור הביתי דיי מוגבלת, גם התנורים המשוכללים מגיעים רק עד 300 מעלות.

כדי להפוך אוכל לטעים, יש תאוריה שלמה, חברות משקיעות מיליונים כדי להגיע אליכם לביס המושלם, אחד הפרמטרים הוא הקראנצ'יות, כשנוגסים יש מערכת שלמה של רגשות שעולים מעלה, ברמה הכי בסיסית אם חוזרים אחורה לסנדביץ הראשוני יש מגוון מרקמים בביס אחד, יש את הרכות של הלחם, הקשה של הקשה של הלחם, מרקם הממרח שבמרכז, וקראנץ של הירקות, ואת זה יצרו הרבה לפני כל המחקרים.

המשטח אפייה לוקח את היכולות של התנור הביתי ומקפיץ אותם, המשטח אוגר טמפרטורה ומכפיל את עצמו והופך את התנור הביתי לטאבון מקצועי, וכך מקבלים משטח לוהט שמעבר לאפייה הרגילה הוא מייצר קראסט מטורף שמשנה את כל חווית האכילה. 

הדוגמה הקלאסית היא פיצה עם תחתית קראנצ'ית, אבל זה לא מוגבל רק לפיצה, נתחי בשר, סטייקים, פיצה בשרית, סמבוסק בשר, ירקות מבושלים בסו וויד, ויש עוד מלא רעיונות, כשהמטרה בסופו של דבר היא לייצר קראסט נדיר ואיכותי ללא בישול ארוך של המוצר.

בואו ונכיר מעט את המוצר

  • מגיע בגודל: 35cm X 40cm
  • משקל: 4.1 ק״ג
  • משטח אפייה מיוצר מ-100% פלדה
  • מוליכות-על מהפכנית של חום
  • עמיד בטמפרטורה גבוהה של עד 500 מעלות
  • מיועד לתנור ביתי ולגריל ביתי
  • שטוח ונוח לאחסון
  • מתאים לאפיית פיצות, לחמים, לצליית בשר ועוד
  • שירות לקוחות בתל- אביב

חוברת גדולה עם הוראות ועוד פרטים תלחצו עלי